Screen Shot 2013-12-28 at 11.55.09

Azt hitted, hogy a 324 méterre lévő fejetlen konditermes torzóknál nincs lejjebb? Hohó, itt a borzalom egy teljesen új szintje: a MOOVZ! Válassz magadnak testalkatot, stílust és csak a fejedet kell feltölteni, máris kezdődhet a virtuális cruising! Regisztráltunk, de minek?

Virtualitás ide vagy oda, először jön a testalkat kiválasztása. Meglepő módon az on-line töltött egy óra alatt csak vékony és izmos avatarokat láttunk:

Screen Shot 2013-12-28 at 11.41.51

A bőrszín és a haj megadása után következik az önmegvalósítás újabb szintje: egy csipetnyi stílus! Hat jóízű sztereotípiába lehet öltözni, travitól a bűrhámig. Kedvencünk az elegant nevezetű haspóló-ing!

Screen Shot 2013-12-28 at 11.42.57

Innen pedig már csak pár utolsó simítás, és vár rád a közös tér, a “lobby”, ahol odasétálhatsz bárkihez, megölelheted, megcsókolhatod vagy akár a saját, túlméretezett bútorokkal teli szobádba invitálhatod – hogy ott ugyanezeket csinálhasd vele! Hát nem csodás?

Screen Shot 2013-12-28 at 14.47.44Itt is egy kis ízelítő, hogy hogyan képzelik a készítők a global gay community új életterét az ismerkedésre és a szabad önkifejezésre – persze telis-tele csodás bőrfelületű stock-fiúkkal:

Szép.

Lehet, hogy a friss indulásnak köszönhető, de a virtuális tér tele van leányos arcú filippínó srácokkal, akik gyanúsan aktívan közelednek még egy fej nélküli avatarhoz is, pár konkrétabb kérdés után azonban gyorsan elköszönnek. Vagy lehet, hogy csak jó érzékkel választottunk stílust? 

De ezután, a hangulat-állapot beállítás során rájövünk mi is ezzel az egésszel a gond:

Screen Shot 2013-12-28 at 12.02.46

Ez itt ugyanis az átlagos international gay lelkiállapota, és annak feltételezett állomásai. (HIányoltuk a having sex opciót). Ez lenne az ismerkedés új generációja? Ennyi marad belőlünk, nemzetközi buzikból: három érzelem, munka meg a kondi.

Persze, vannak országok, mint Togo vagy Zambia, ahol az internet az egyetlen módja az ismerkedésnek, és igen, lehetséges, hogy az a sok kedves fülöp-szigeteki fiú az igazit keresi. Őket talán ideig-óráig boldoggá is teheti a MOOVZ – még akár egy ilyen hülye névvel is.

Nekünk itt Európában azért ez már kevés.

Vagy mégsem? 

kefel

 

MOOVZ

Ismerkedő app azoknak a melegeknek, akiknek három érzelmük van: boldog, szomorú és edzőterem.