EJ3-Earvin-Johnson-3Az NBA Los Angeles Lakers kosárlabda gárdájának egykori irányítója egy televíziós interjúban vallott színt egész Amerikának, miszerint 20 éves fia, EJ a saját neméhez vonzódik, és erre igazán büszkék. 

Nos, a boldog apa le sem tagadhatná egyszülött fia nemi hovatartozását, hiszen a végtelenül magabiztos gyermek hol tűzpiros retiküllel oldalán, hol hatalmas boával nyakában, hol pedig fiúszerelme ölelésében jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Magic Johnson fia a hivatalos coming out óta az amerikai bulvár-gépezet első számú célpontja lett, a fiút paparazzik hada követi lépten-nyomon, ami láthatóan nincs ellenére – a feltűnést amúgy sem kerülő EJ számára.

earvin-johnson-iii-boyfriend

A fiatalabb Johnson egyébként a New York-i egyetemen tanult rendezvényszervezést és design-t, de érdeklődő a divat, az újságírás és a média iránt is.

earvin-johnson-lll-1

A coming out óta még magabiztosabbá vált Earvin Johnson III ma már a YouTube-on és Twitter-oldalán oszt személyes tanácsokat tekintélyesnek mondható rajongótáborának, de Instagramján sem rejti véka alá különc ruhatárát és vele egykorú szerelmét.

57071777

Magic Johnson azt mondta: mindenben kiállnak fiúk mellett. A sportlegenda még 1991-ben vallotta be, hogy HIV-fertőzött. Egy korábbi interjúban pedig arról beszélt, hogy a homofóbia, vagyis a homoszexuálisokkal szembeni ellenérzések még ma is léteznek, főleg a feketék közösségében.