luridfeature2

Azt mondják, a melegeknek jó ízlésük van, csodásan illatoznak és persze tökéletes lakberendezők. Nos, vannak az internetnek oly bugyrai, amik ez utóbbit hivatottak cáfolni. Óvatosan, mert a Lurid Digs blog gyűjteménye olyan férfiakat mutat be, akik nem csak otthonuk féltett báját készek feltárni.

Átfutott már az agyadon, hogy mi látható a háttérben, amikor Grindr képeket készítesz a frissen letakarított fürdőszoba tükör előtt? (Ugye, hogy letakarítod.)

Nem? Sebaj, egy két koszos zokni vagy egy teszkós ruhaszárító még belefér, itt egy blog azokról, akik biztosan sokkal elvetemültebbek. A Lurid Digs néhol igazán szellemes címekkel és képaláírásokkal dobja fel az amúgy sem mindennapi képeket, pontos elemzéssel arról, mi is a legkatasztrofálisabb részlet a felhasználók által beküldött találatban.

Van külön hálószóba-horror rovat:

about_me

… és egyéb boldogság, mint katasztrofális nappalik:

lurid_egypt

…fojtogató kanapék:

…atomtámadás

… vagy a virágminták támadása:

…és persze a gyűjtőszenvedély is kihagyhatatlan

bear_with_bears_and_asia-1

Különösen érdemes ünnepek környékén visszalátogatni, mert senkit nem kell emlékeztetni, mit képesek művelni a melegek egy garzonlakással az ünnepi hangoltságban.

holiday_luriddigsdotcom

A humor mellett persze az oldal haszna, hogy bebizonyítja: a melegek feltételezett jó ízlése pontosan ugyanolyan sztereotípia, mint például a női-férfi szerepek előre leosztottsága, vagy hogy minden meleg nőnek szeretne öltözni.

Tehát óvatosan a társkeresőkön a képfeltöltésekkel!

www.luriddigs.com