Nálunk is létezik vörös-fóbia? Na ne a szakszervezeti székházak környékén érezhető furcsa bizsergésre gondolj, hanem arra a bennünk élő előítéletre, amivel ezt a férfi-típust kezeljük. António da Silva, akit inkább fétisként mozgat a hófehér bőr és a vörösz szőr, utánajárt legújabb kisfilmjében. NSFW vörösek!

Amikor António Kelet-Londonba költözött Brazíliából, radikálisan megnőtt az esélye, hogy alaposabban kiélje a vörös férfiak iránt érzett vonzalmát. Kalandozásai során talált is pár belevaló srácot, akik vállalták, hogy szerepelnek Gingers című kisfilmjében, ami egyfajta dokumentarista pornó: megpróbálja leképezni, milyen is lehet kisebbségnek lenni a meleg kisebbségen belül.

Na és persze, ha már ott a kamera, bele is élvez egyik-másik, hogy írjunk is róla. António 24 ír, brit, német, izraeli, portugál és brazil származású londoni srácot választott ki a forgatáshoz, és megbizonyosodott arról is, hogy nem csak a hajuk “tüzes”.

A teljes képhez persze nem árt letölteni António filmjét, amit tetszőleges adomány ellenében tesz elérhetővé a vimeo-n – csakúgy, mint korábbi filmjeinél.

Ha esetleg kimaradt volna, forgatott már rejtett kamerával londoni banknegyed mosdóiban (Bankers), és megpróbálta visszaadni a Grindr szexrandik idegen-test hangulatát a Mates-ben:

via