Kazaky-Gray-Wall-Avatar-500

Új klip a négy ukrán sráctól, akik fájdalmasan bugyuta balkán-dance dalaikkal, tűsarkúval, tökéletes testük mechanikájával és Madonna személyes rajongásával hódította meg a világot. Kazaky ezúttal a Kék Fényben. Nínó.

A három éve létező,  Kyryll Fedorenko, Artur Gaspar, Stas Pavlov és Oleg Zhezhel balett-táncos alkotta zenei formációt (ha nevezhetjük így) kezdetben csupán a meleg éjszakai élet szereplői üdvözítették, míg nem a klimaxszal küzdő popkirálynő “mindent bele” albumán, a MDNA-n helyet kapó Girl Gone Wild dalának videóklipjébe hívta meg a négy hibátlan testű és platform-lábú táncost.

Merthogy énekelni nem tudnak, eddigi dalaik pedig még csak a sláger fogalmának közelébe sem értek, viszont bravúrosan látványosak. Ezt pedig már a divatberkek nagyágyúi, a  Dsquared és Thierry Mugler is felismerte, akik kifejezetten az akrobatikus fiúk számára terveztek fellépőruhát, és persze jó pár 5,5 hüvelyk (azaz 14 centiméter!!!) magas extra-fashion topánkát.

A srácok persze élnek is a hirtelen jött népszerűség előnyeivel: Madonnával közösen léptek színpadra a MDNA-turné több állomásán, fellépéseikre teltházas klubok futnak össze New Yorktól Londonig, és persze minden nyunyó meleg kissrác olyan testet rajzol fejben magának, mint a Kazaky-é.

Ők pedig újra kamera elé és gólyalábakra álltak, ezúttal egy fegyházban, bőrökben, ahol még homoerotikusabb, és még vadabb ‘vogue-ot lejtenek’ Lady Gaga Bad Romance-jének és főként Madonna raboskodó, koszos és szexre láncolt Die Another Day kisfilmjének inspirációjából.

Semmi eredeti, de azt jól.