ashdocmartens1

Ugye nem vagy az a tróger, aki még nyáron is képes a kedvenc Martens-szében olvadni az aszfalton? Persze más kérdés, hogy egy random szexnél előszeretettel hagyod lábadon a világhírű surranót, de hogy ezentúl ezt is szellősebben tehesd meg, mutatjuk a brand tavaszi/nyári alternatíváit!

A Dr. Martens már egy ideje a masszív bakancsai mellett, újvonalas lábbelikkel és ruhadarabokkal is kiegészítette kollekcióját. Olyannyira, hogy a márka saját websiteján keresztül egy online mozgalmat is indított Share Your Style elnevezéssel, ahol a Martens-szek kedvelői közzétehetik saját, a márkához köthető, önmegvalósító outfitjeiket.

 

DRMSS13-lead

 

A brand egyébként 2013-as tavaszi/nyári kollekciójába is belehúzott:, a vastagtalpú félcipők és súlyos makkos-cipők népszerűsítéséhez idén is Ash Stymest modellt kérték fél, aki lassan az ifjúsági szubkultúrák (punk, gót, módos, raver, vagy skinheadek) kétlábon járó istenévé válik a Martens-kampányoknak köszönhetően.

Stymest mellett, a modellkedéshez visszatérő, Agyness Deyn viszi idén a kampányban a női vonalat, amiért nagy riszpekt a brand marketingeseinek. Persze ő minket egy kicsit sem érdekel, csak jó ha tudjátok.